Levering

Nadat u via de website een bestelling heeft geplaatst en betaald, ontvangt u van ons een orderbevestiging per email.

Al onze producten worden met veel precisie met de hand vervaardigd. Hierdoor kunnen de (kleur)producten iets afwijken van de afbeeldingen op de website. Bij het vervaardigen zijn uitsluitend basismaterialen gebruikt met de hoogst mogelijke kwaliteit. Uw dier en de veiligheid van uw dier zijn voor ons belangrijk!

Afhankelijk van het product en de levertijd van de door ons gebruikte materialen, is de levertijd van onze producten gemiddeld 1-4 weken. Uw bestelling wordt na betaling direct in behandeling genomen. De levertermijn gaat in na de eerste werkdag na het in goede orde ontvangen van uw betaling. U ontvangt van ons een bestelbevestiging per email.

Wij doen ons uiterste best om de producten binnen de gestelde termijn bij u af te leveren. Mocht dit om welke reden dan ook niet lukken, dan brengen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Omdat ieder product door Doris&Lou met de hand vervaardigd is, leveren wij uitsluitend bij vooruitbetaling. U kunt bij ons veilig betalen met iDEAL. Na het afronden van uw bestelling wordt u via een koppeling direct doorgeleid naar uw eigen bank om de betaling af te ronden. U ontvangt daarna automatisch een bevestiging per email.

Wanneer u niet via iDEAL kunt betalen, kunnen wij voor u een factuur aanmaken met factuurnummer en bankrekening. Neem hiervoor contact met ons op. U kunt dan, uiterlijk binnen 5 werkdagen na factuurdatum, de factuur betalen. Houdt er bij deze betaalmethode rekening mee dat het een aantal dagen kan duren voor de betaling bij ons binnen is. Mocht de betaling niet binnen de termijn van 5 dagen afgerond zijn, wordt uw bestelling automatisch geannuleerd.

Verzending

Wanneer het mogelijk is, verzenden wij uw bestelling via een brievenbuspakket. U ontvangt een Track & Trace code van de pakketvervoerder via email, waarmee u kunt volgen waar uw pakket in het verzendproces is. Zo kunt u precies zien wanneer u uw pakket kunt verwachten.
Voor een brievenbuspakket hoeft u niet thuis te blijven, de pakketvervoerder kan deze achterlaten in de brievenbus.

Wanneer uw bestelling te groot is voor een brievenbuspakket wordt de verzending gedaan middels pakketbezorging. Ook hierbij ontvangt u een email met Track & Trace code. Het pakket wordt bezorgd op het door u opgegeven adres.

Ook kunt u uw bestelling bij ons afhalen. U kunt deze keuze aangeven in het bestelproces. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak over dag en tijdstip van afhalen te maken.

Wij behouden ons het recht voor om de bestelling te verzenden als deze helemaal compleet is. De bestellingen worden op werkdagen verstuurd. U kunt er zelf voor kiezen om een deel van de bestelling tussentijds te laten versturen tegen een extra verzendtarief.
Neem hiervoor contact met ons op.

Onze pakketten worden verzonden met PostNL. Voor verzendtijden zijn wij afhankelijk van deze vervoerder. De gemiddelde verzendtijd van PostNL is 1-3 dagen en wordt bezorgd van maandag t/m vrijdag. Verzendtijden naar het buitenland zijn gemiddeld 2-5 dagen.
Voor brievenbuspakketten hoeft u niet thuis te blijven.

Verzendkosten

De genoemde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. Voor de verzendkosten
gelden de volgende verzendkosten:

Binnen Nederland
– Brievenbus envelop: €2,85
– Brievenbuspakje met Track&Trace: €4,50
– Pakket < 5 kilo met Track&Trace: €7,50
– Ophalen in Harderwijk: Gratis

Van Nederland naar België, Duitsland en Luxemburg
– Envelop: €4,62
– Pakket < 2 kilo met Track&Trace: €14,45