Voorwaarden

Mocht het voorkomen dat een product niet voldoet aan uw verwachtingen of wanneer het product (mogelijk) defect is, dan kunt u het product in sommige gevallen binnen 14 dagen annuleren. Daarna heeft u nogmaals 14 dagen de tijd, vanaf de dag van bezorging, om het product te ruilen of te retourneren.

Ruilen en retourneren kan helaas NIET bij speciaal voor u gemaakte producten, zoals halsbanden, lijnen en voor u bedrukte producten, tenzij het product mogelijk defect is. De verkoop is bij deze categorie producten na succesvolle betaling definitief.

De halsbanden worden exclusief voor u op maat gemaakt. De maat die u aan ons doorgeeft is daarom erg belangrijk. Deze maatopgave is voor uw eigen risico. Voldoet de halsband aan de door u opgegeven maat, maar is hij helaas te groot of te klein, dan is de halsband niet te retourneren. Wel kunnen wij in sommige gevallen speciaal voor u gemaakte producten, tegen vergoeding, voor u passend vermaken. Neem hiervoor contact met ons op. Let op: Ruilen of retourneren kan uitsluitend na schriftelijk overleg met Doris&Lou. Verstuur in geen geval een bestelling retour zonder schriftelijk overleg, wij kunnen uw retour dan niet in behandeling nemen. Artikelen die na retourtermijn terug komen worden niet geaccepteerd.

Het retour sturen van het product is op uw eigen risico. De verzendkosten van het retourneren van het reeds betaalde product en het eventueel nieuw te ontvangen product zijn voor uw eigen rekening.

Wanneer wij met u overeenkomen het bij u geleverde product te retourneren, dient het product bij terugkomst in de originele verpakking, ongebruikt, compleet, zonder beschadigingen en vrij van dierenharen te zijn. Behandel het retourpakket met zorg en pak het goed in, bij voorkeur in de originele verpakking.

Wij verzoeken u om bij uw retourzending uw naam, adres, factuurnummer, rekeningnummer en reden van ruilen of retourneren duidelijk te vermelden.

Bij een defect product of een product dat niet overeen komt met hetgeen u heeft besteld, zal Doris&Lou de verzendkosten na het succesvol ontvangen van het retourpakket vergoeden.

Let op: In geval van een defect product of een product dat niet overeenkomt met hetgeen u besteld heeft zijn de verzendkosten van het retourneren voor rekening van Doris&Lou. U dient uw retourzending echter wel (voldoende) te frankeren. Pakketten die niet (voldoende) gefrankeerd zijn worden door ons niet geaccepteerd. Wij maken de gemaakte verzendkosten voor het retourneren van het product binnen 14 dagen na het ontvangen van het retourpakket naar u over.

Retourneren

Wanneer u kiest voor retourneren ontvangt u van Doris&Lou het aankoopbedrag (exclusief door Doris&Lou gemaakte verzendkosten) terug. Het totaalbedrag dat overblijft na aftrek van de verzendkosten, wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het retourproduct naar u overgemaakt.

Ruilen

Wanneer u zelf een artikel wilt ruilen, komen de kosten van het opnieuw verzenden van het product voor uw rekening. Als wij u een onjuist of defect product hebben toegestuurd geldt deze voorwaarde vanzelfsprekend niet. In dit geval zal Doris&Lou zorg dragen voor de retourkosten en/of nieuwe verzendkosten.